Over van Rees

De drijvende kracht achter van Rees Training & Coaching is Machteld van Rees.

Na ruim 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben bij diverse bedrijven en organisaties in verschillende (leidinggevende) functies, begeleid en ondersteun ik sinds 2008 met veel plezier en enthousiasme teams en individuen om het beste uit zichzelf te halen.

Ik faciliteer grote en kleine groepen in het voeren van oprechte gesprekken en geniet van het doen van impactvolle interventies tijdens veranderprocessen. Ontregelend waar nodig of juist verbindend en gericht op samen. Ik combineer praktische tools en heldere theoretische kaders om samen met opdrachtgevers verandering te creëren en het volle potentieel te benutten van een team of individu.

Ik ben ervaringsdeskundig dankzij verschillende rollen en functies bij organisaties en instellingen. Diverse aanvullende opleidingen, leergangen en het begeleiden en ondersteunen van vele uiteenlopende trajecten op het terrein van team- en organisatieontwikkeling verstevigen dat:

  • Professionele communicatie en Persoonlijke ontwikkeling
  • Teamcoaching & groepsdynamiek
  • Individuele coaching
  • Lean Consultancy
  • Oplossingsgericht Werken
  • Organisatie opstellingen/Systemisch Werken
  • Deep Democracy
  • Diverse training- & coachingstools: Motiverende Gespreksvoering, Enneagram, Management Drives, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Disfuncties van Teamwork, Intervisie(coaching) Transactionele Analyse, Teams to Results® en Runningtherapie

 

Wat is er nodig?

Dat is de vraag die ik mezelf blijf stellen tijdens het proces. Mijn aanpak is nuchter, vindingrijk en heeft diepgang. Ik werk met beproefde methodes die houtsnijden. Ik ben graag inventief in mijn maatwerk en dus geen aanhanger van één specifieke methode of theorie die ik er doorheen wil drukken. Ik kijk naar wat werkt, wat beter kan en waar de vernieuwing zit. Met plezier succes creëren. Uw organisatie en uw mensen optimaal ontwikkelen. Daar werk ik graag aan mee.
Mijn drijfveer is meer werkplezier voor iedereen!
De focus ligt op de menskant bij veranderprocessen: Alle kennis is er al, nu de rest nog.

Ik ben tevens verbonden aan verschillende bureaus en instituten en werk daarin, in verschillende rollen, met veel plezier samen met andere ervaren professionals:

Johan Cruyff Institute, personal coach voor de Master in Coaching opleiding

Blanco Organisatieontwikkeling, trainer en teamcoach

Centrum Pedagogisch Contact, trainer en teamcoach

Zinpact, trainer Motiverende Gespreksvoering en teamcoach

Opleidings Instituut DJI, trainer, teamcoach & facilitator